Këmbë të plasaritura? Ja si mund t’i shëroni me aspirinë, limon dhe pambuk..

Të gjithë e dimë se sa e bezdisshme dhe e pakëndshme është të kesh këmbë të plasaritura. Por, për fat të mirë, ekziston një truk i thjeshtë që do t’i transformojë këmbët tuaj të thatë.

Mjafton të keni vetëm tre ingredientë: aspirinë, limon dhe pambuk. Shtypni 10 kokrra aspirina (derisa të kthehen në pluhur) dhe i përzieni me lëng limoni. Më pas, me anë të një pambuku e aplikoni përzierjen tek këmbët.

Që trajtimi të funksionojë më mirë, sipas dr. Zeichner, është mirë që ta aplikoni gjatë natës. Ky trajtim shërben për largimin e “yndyrave të tepërta” dhe të qelizave të vdekura në sipërfaqen e lëkurës.

Dr. Zeichner thotë se nëse e përsërisni këtë trajtim çdo ditë, brenda 10 ditësh do të shihni ndryshime drastike tek këmbët.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com