A do të xhelozoi Ariana kur ta sheh këtë femër pranë Ermalit !

Fillimisht Ermali në karrierën e tij ka bashkëpunuar me Adelina Ismailin në shumë programe të vitit të ri që mbaheshin vite më parë, e më pas ai bashkëpunoi edhe me Nora Istrefin.

E së fundmi Ermali po na vjen me një tjetër bukuroshe në një bashkëpunim, fjala është për Samanta Karavella.

Këngëtarja nga Tirana dhe Ermali nga Prishtina pritet që të bëjnë “brom” me këngën e tyre më të re.

Këtë na e ka bërë me dije vet Ermali ku ai kishte nda një foto me ndjekësit e tij në instagram, e që krahë tij shihej bukuroshja Samanta.

Këngëtaret në fjalë, përveç që janë koleg ata në këtë foto duken se janë edhe miq shumë të mirë, se ndryshe nuk do të dilte një foto kaq e bukur.

Madje sipas pamjes së fotos, besohet se edhe kënga e tyre e përbashkët do të jetë vërtet një këngë e qëlluar për këtë sezon dimërore.

E deri në lansimin e këngës së tyre, ne ua sjellim këtë foto që t’i shihni Ermalin dhe Samantën se sa bukur po duken.

Ndërsa në anën tjetër Ariana si çdoherë tjetër është shfaqur shumë mirëkuptuese për profesionin e të shoqit dhe nuk ka se përse të xhelozoj apo jo?

Por, pritet reagimi i saj që ta përkrah Ermalin si në këngët tjera që ia bënte “share”.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com