Kështu e’ kallnin’ vendin, Teuta Krasniqi dhe Labi kur ishin të rinj

Teuta Krasniqi është aktorja më e bujshme e kinematografisë kosovare, e kjo për shkak të roleve të shumta që kishte në serialet vendore dhe talentit të saj në aktrim.

Ndërsa nga ana tjetër është Labinot Gashi i cili po ashtu ka të njejtin sukses me aktorën por në fushën e moderimit.

Të dy janë miq të mirë dhe kur ishin më të rinj kalonin kohë së bashku, dhe nga ajo kohë ende ekzistojnë fotografitë që dëshmojnë për momentet e bukura që kanë kaluar.

Në një ambient që duket se ka filluar party pë rata, Labi dhe Teuta janë dy protagonistët e mbrëmjes që e ndeznin atmosferën me vallëzim.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com