Kaq e shtrenjtë është Lulja e Medës?

Lulja e Meda janë ndër çiftet shumë të përfolura të shoubizit. Çdo foto e tyre menjëherë “prodhon” lajm.

Meda e Lulja janë prindër të lumtur dhe dashuria mes tyre duket se po rritet edhe më shumë. Këtë e ilustrojnë edhe fotot e dedikimet që i bëjnë çifti njëri tjetrit.

Kaq e shtrenjtë është Lulja e Medës?

E mërkurë, 21:52

Lulja e Meda janë ndër çiftet shumë të përfolura të shoubizit. Çdo foto e tyre menjëherë “prodhon” lajm.

Meda e Lulja janë prindër të lumtur dhe dashuria mes tyre duket se po rritet edhe më shumë. Këtë e ilustrojnë edhe fotot e dedikimet që i bëjnë çifti njëri tjetrit.

A e do Lulja Meden më shumë, apo anasjelltas?

Nëse gjykojmë nga deklaratat publike, është Meda ai që nuk kursehet së thëni shpesh se sa e shtrenjtë është Lulja për të, shkruan “Kosovarja”.

E shtrenjtë në kuptimin e mirë të fjalës, që të mos keqkuptohemi.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com