Organi minimal qe u zbulua ne organizmin e njeriut trondit mjeksin!

Shkencëtarët kanë zbuluar se në trupin e njeriut ndodhet një organ për të cilin nuk është folur asnjëherë. Sipas Sience Alert, organi i ri është pjesë e sistemit tonë tretës dhe më parë mendohej se ishte më i vogël nga sa është zbuluar tani. “Mund të themi me bindje se tashmë kemi një organ të ri në trupin tonë, i cili nuk ka qenë i pranuar si i tillë më parë.


Për më shumë – kaloni në pjesën e mëposhtme ose hap linkun

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com