Krushqit nga Prizreni vijnë për të marrë nusen në Kukës me pajton

Dasmat shqiptare vazhdojnë të na surprizojnë. Sheshi kryesor i qytetit të Kukësit është kthyer në një festë të vërtetë mëngjesin e sotëm, teksa një dhëndër nga Prizreni ka mbërritur për të marrë nusen me një gjetje mbresëlënëse. Karvanin e prinin dy kuaj mbi të cilët kalëronin një djalë dhe një vajzë. Kuajt ndiqeshin nga një pajton dhe pas tij limuzina e ndjekur dhe nga makinat e tjera të krushqve.

Per me teper hap linkun/linqet me poshte

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com