54 vjeçja franceze me Instagramin më “stylish” që ekziston (Foto)

Sophie Fontanel, një shkrimtare franceze dhe kolumniste e modës për botuesin parisien L’Obs, besohet të jetë femra në moshë më me stil në botën e modës.

Mjafton ta vizitoni një herë llogarinë e saj në Instagram, dhe menjëherë do të bindeni.

Në intervistën e saj për “Vogue”, ajo zbuloi se 80% e veshjeve të saj janë të cilësisë së lartë dhe se stili i saj ka për qëllim të përcjellë tek tjerët “zbutjen, butësinë, ndjenjën e humorit, dhe bujarinë” sesa pamje seksi .

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com